Coronaperiode

Veel mensen ervaren deze coronaperiode als een stressvolle tijd, zeker ook ouders. Want hoe combineer je thuiswerken met kinderen die thuis zijn? Vanaf 11 mei mogen kinderen weer gedeeltelijk naar school, maar de rest van de dagen zijn ze thuis. Wat zou het fijn zijn om op die dagen even een ochtendje rustig te kunnen werken zonder kinderen om je heen. Dat je ze met een gerust hart wegbrengt naar een ervaren leerkracht die ze met alle liefde opvangt. En niet alleen met het maken van huiswerk begeleidt en structuur geeft aan hun dag, maar ook wat extra steun geeft zodat ze de stof inhalen waar ze wellicht de afgelopen weken in achterop zijn geraakt.

De oplossing voor jou en je kind
Daar is zéker een oplossing voor! Ik begeleid op maandag tot en met vrijdag in de ochtenden van 9:00 tot 12:00 uur kinderen (liefst) uit dezelfde groep bij mij thuis.* Per ochtend is er ruimte voor maximaal twee kinderen.
We maken er natuurlijk een gezellige tijd van, maar gaan ook goed aan het werk. En ik zorg ervoor dat ze op een professionele manier worden begeleid en alles weer goed op de rit krijgen.

Dit levert het jou en je kind op
● Jij kunt één of twee ochtenden lekker rustig en gefocust werken
● Je kind krijgt de volle aandacht, is straks weer bij op school én heeft een gezellige tijd
● Je kind kan gezellig samen met een vriendje of vriendinnetje komen

Tarief
Mijn tarief is normaal gesproken €18,50 per uur, maar omdat ik het graag voor iedereen toegankelijk wil houden in deze bijzondere tijd is mijn tarief tijdelijk €15,50 per uur.
Als je door de coronacrisis getroffen bent en in acute geldnood zit, kunnen we altijd praten over een aangepast tarief.